Ortaokul ve lise ŞÖK toplantılarımız yapıldı.

5/A ve 5/ B sınıfı Kuran Okuma merasimini  gerçeklestirip öğrencilerimize belgelerini takdim ettik.

Peygamberim Önderim 40 Hadis-i Şerif Yarışmamızın okul içi elemelerini gerçekleştirdik.Lise kategorisinde 1. Nisanur DANIŞ,ortaokul kategorisinde 1. Yeliz AVCI  olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder  : il finalinde başarılar dileriz.

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında okulumuzdan öğrencimiz Fatma Zehra KILIÇ  bölge birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder : il finalinde başarılar dileriz .

Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma  Yarışmasında okulumuzdan öğrencimiz Zübeyde AKINAY  bölge birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder ; il finalinde başarılar dileriz .

Üsküdar Kitap Fuarına 30 öğrenciyle katılım sağlandı.

Nis

28 Nisan Cuma günü öğrencilerimiz TEKNOFEST Havacılık,Uzay ve Teknoloji Festivalini ziyaret etti.

Nis

Okulumuz Masa Tenisi Takımımız Küçük Kızlar Kategorisinde İlçe birincisi, Yıldızlar Kategorisinde İlçe İkincisi olmuştur.Öğrencilerimizive Öğretmenimizi

tebrik ederiz.

Nis

Hz. Muhammed’in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metodları konusunda makale taraması yapıldı.  Öğretmenlerimiz değerlendirme ve müzakerelerde bulundu.

Nis

Müftülüklerle işbirliği çerçevesinde öğrencilerimiz Ramazan ayı boyunca mukabele okuma , vaaz verme, Kur’an-ı Kerim okuma vb mesleki gelişim etkinliklerinde aktif görev aldılar.

Nis

Okulumuzda Ramazan Ayı boyunca her hafta bir ayet bir hadis panolarda ve LCD ekranlarda öğrencilerin faydalanması İçin sunuldu.

Nis

Kahramanmaraş’taki kardeş okulumuza  veli-öğrenci ve öğretmen iş birliğiyle 200 adet ayakkabı, 200 adet gıda kolisi, kitap ve çeşitli hediyeler hazırlanarak gönderildi. Okul müdürümüz Yeşim Atalay ve öğretmenlerimiz  Kahramanmaraş’a giderek aşevinde çalışmalarda ve  çeşitli etkinliklerde hizmetlerde bulundular.

Nis

10.04.2023 Pazartesi okulumuz konferans salonunda 12. Sınıf öğrencilerimize Sınav Kaygısı ve Motivasyon semineri yapılmıştır.Üsküdar Üniversitesine teşekkür ederiz

Öğrencilerimiz mesleki bilgi ve becerilerini ilahiyat Fakülteleri ve Müftülük işbirliğiyle geliştiriyor.

Sportif etkinlikler kapsaminda; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği yapilarak öğrencilerin ilgi duyduğu alanlara yönelik okulumuzda Voleybol, Masa Tenisi, Atletizm ve Geleneksel Çocuk Oyunları alanlarında Sek Sek - Yakan top takımlarımız ile ilçedeki turnuvalara katılıyor. Öğrencilerimiz ilçede katıldıkları turnuvalarda Sek Sek Küçük kategorisinde İlçe birincisi, Sek Sek Yıldız kategorisinde İlçe birincisi, Yakan Top Küçükler kategorisinde ilçe birincisi oldu. Atletizmde de yıldız takımı ve küçükler takımında dereceler aldılar.