Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimize 15.02.2024 Perşembe günü ‘Okul Başarısında Pozitif Düşünce’ konulu seminer yapılmıştır.Eğitimci Serpil Doğan Kapucu’ya teşekkür ederiz.

Değerli Öğrencilerimiz

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Ticaret Odası arasında “Erken Girişimci Geliştirme (EGG) Merkezi Projesi” İş birliği protokolü kapsamimda 3. Etap başvuruları başlamıştır. Başvurular 14-19 yaşları arasındaki öğrencilerimiz içindir.

Başvurular Afişteki QR koduyla yapılacaktır.

Ock

17.01.2024 Çarşamba günü saat 13.30'da okulumuz öğrencilerine konferans salonunda matematik öğretmenimiz Feyyaz Erdoğan tarafından Afet Farkındalık Eğitim semineri verilmiştir.

Ock

16.01.2024 salı günü yeşilay kulübünün katkılarıyla Veli ve öğrencilerimize Sağlıklı Yaşam ve Beslenme konulu seminer Diyetisyen Nurefşan Gökyar Çopur tarafından sunulmuştur.Teşekkür ederiz.

Ock

11.01.2024 tarihinde 12. Sınıf öğrencilerimizle İbn Haldun üniversitesi tanıtım gezimizde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

26 ve 29 Aralık 2023 te 12. Sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Medipol Üniversitesi tanıtım gezimiz güzel ve faydalı oldu.Üniversite tanıtım ekibine teşekkür ederiz

Ock

13 Aralık 2023 de Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerimizle Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tanıtım gezisine gittik.İlgileri için teşekkür ederiz

Ock

26.10.2023 Perşembe günü 8. Sınıf velilerimize Rehber Öğretmen ve sınıf öğretmenlerimizin katılımıyla LGS bilgilendirmesi ve velilere düşen görevler konusunda seminer yapılmıştır.

Ock

19.10.2023 Perşembe günü okulumuz 8. Sınıf öğrencilerimize LGS bilgilendirmesi Rehber Öğretmenimiz tarafından yapılmıştır.

Veli akademileri kapsamında 9. Sınıf velilerimizin katılımıyla  04.12.2023 Pazartesi günü gerçekleşen ‘Bilinçli Teknoloji Kullanımı’ seminerimizden görüntüler, Seminercimiz  Akit tv programcısı Muhammed BİNİCİ’ye teşekkür ederiz.

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimizin 05.12.2023 salı günü yaptığımız üniversite tanıtım gezisinden kareler Acıbadem Üniversitesi tanıtım ofisine teşekkür ederiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ü saygı ve özlemle anıyoruz.

06.11.2023 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda 12. Sınıf öğrencilerimiz için Doğuş Üniversitesinde görevli Uzman Psikolog Işık Sevim TAŞ hocamız Motivasyon konulu semineri vermiştir.Teşekkür ederiz.