16.03.2023 Perşembe günü 12. Sınıf öğrencilerimizle Medipol Üniversitesine tanıtım gezisi yapılmıştır.Bizimle ilgilenen tanıtım ofisi üyelerine teşekkür ederiz.

16 Mart Perşembe günü  11 .sınıf öğrencilerimizle Gülhane'deki  İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi ni ziyaret ettik.

Okul Rehberlik Servisimiz, 8 Mart 2023, Çarşamba günü 8. Sınıf öğrencilerimiz için Üst Öğrenim Kurumları Tanıtım Programı kapsamında İstanbul Anadolu Lisesi'ne gezi düzenledi.

Okul Rehberlik Servisimiz, 3 Mart 2023, Cuma günü 12. Sınıf öğrencilerimiz için Üst Öğrenim Kurumları Tanıtım Programı kapsamında Üniversite Tanıtım Günleri Etkinliğine gezi düzenledi.

Unilook Türkiye organizasyonunun Bostancı The Green Park Hotel'de düzenlediği etkinlikte öğrencilerimiz çok sayıda üniversite ve bölümleri hakkında bilgi alma imkanı buldu.

21 Şubat 2023, Salı günü 14.00'te Okul Psikolojik Danışmanlarımız Şule GÜMÜŞ ve Lütfiye KILIÇ okulumuz konferans salonunda velilere yönelik seminer düzenledi.

Deprem Sonrası Psikososyal Destek Eğitimi kapsamında düzenlenen seminerde velilere Travma Sonrası Stres Belirtileri hakkında bilgiler verildi ve bu süreçte hem kendilerine hem de çocuklarına  nasıl destek ve yardımcı olabilecekleri anlatıldı.

19 Şubat 2023, Pazar günü 12.00'de Okul Psikolojik Danışmanlarımız çevrim içi ortamda okulumuz öğretmenlerine yönelik seminer düzenledi.

Deprem Sonrası Psikososyal Destek Eğitimi kapsamında düzenlenen seminerde öğretmenlere Travma Sonrası Stres Belirtileri hakkında ve bu süreçte hem kendilerine hem de öğrencilere nasıl yardımcı olabilecekleri konusunda bilgiler verildi.

Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması hakkında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri bilgilendirildi.

Din öğretimi genel müdürlüğünce hazırlanan Genç Sesler musiki etkinliği kapsamında oluşturulan okul musiki koromuz teneffüslerdeve özel günlerde arkadaşlarına konserler vermektedir.

Din Öğretimi Genel Müdürluğü Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde; Kuran-ı Kerim, Hitabet ve Mesleki uygulama dersleri kapsamında oğrencilerimiz ilçemizdeki kurumlarda İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği uygulamalarına katılıyorlar

Okulumuzda öğrencileri motive etme ve okulda sıcak aile ortamı sağlamak amacıyla Okul İklimi Projesi yürütülmektedir. Öğretmenlerimiz bu kapsamda ayda bir toplanarak müzakereler yapmakta ve teklifler sunmaktadır. Bu toplantıların akabinde anketler yapılarak öğrencilere gerekli destek sağlanmaktadır.

İçişleri Bakanlığı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığınca hazırlanan mobil uygulama ile vatandaşların afet ve deprem anında yardım ekiplerine kolaylıkla ulaşabiliyor.

Tüm IOS ve Android kullanıcılarının yararlanabileceği uygulama, App Store ve Google Play uygulama mağazalarından indirilebiliyor.

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM. Depremde vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, enkaz altında kalanlara da en kısa zamanda kurtulmalarını diliyoruz. Dualarımız sizlerle.

Ock

12.01.2023 Perşembe günü 12. Sınıf öğrencilerimizle Sağlık Bilimleri Üniversitesine tanıtım gezisi yaptık.Bizimle ilgilenen Hamidiye Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Beliz YEKELER KAHRAMAN ve Genel Sekreter Nevin TORAMAN hocalarımıza ve tanıtım ekibine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz konferans salonunda 12-13 Ocak 2023 tarihlerinde lise öğrencilerimize Rehber öğretmenimiz "Siber Zorbalık ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı" semineri ile bilgilendirme yapmıştır.