İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Değerlerimizle ilgili broşür hazırlama ve duvar gazetesi etkinlikleri yapıldı.

May

Okulumuz rehber öğretmeni Lütfiye Kılıç kriz yönetimi, öfke ve stresle başa çıkma konusunda öğretmen ve yöneticilere seminer verdi.

May

Okulumuzda geleneksel sanatlarımızdan olan Hat, Tezhip ve Ebru kurslarımız devam etmektedir.

May

"Meslek Tanıtımı" programı kapsamında okulumuzda "İlahiyat Fakültesi mezunlarının iş imkanları" adlı söyleşi gerçekleştirdik. Değerli katılımlarından dolayı Kuran Kursu öğreticisi ve eski öğretmenimiz Ayşenur Erol Kartal'a teşekkür ederiz.

May

17 Mayıs  2023  Çarşamba günü okulumuz lise ve ortaokul kademelerinde  İlmihal Yarışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Ortaokul kategorisinde dereceye giren öğrenciler:

1. 8/C Eslem Erdem 36 doğru

2. 7/A Zeynep Beyza Yetkin 34 doğru

3. 7/C Berranur Candan 33 doğru

Lise kategorisinde dereceye giren öğrenciler:

1. 10/AF Sacide Meşeci 45 doğru

2. 10/A Beyza Kibar 40 doğru

3. 10/AF İrem Ağbuğa 39 doğru

May

Mümkün Projesi kapsamında 11/C sınıfı öğrencileri tarafından "Çağdaş Fikri Akımlar" paneli yapıldı.

May

Okulumuzda mümkün Projesi kapsamında düzenlenen münazaralar çok çekişmeli bir finalle neticelendi. Münazaralara katılan öğrencilere, öğretmen  jurimize teşekkür ediyor, münazara finalini kazanan "Medeni Üzümler"grubunu tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk 'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 104. yılı kutlu olsun.

May

Okulumuz Rehberlik Servisinin 8. Sınıf velileri için düzenlediği “Lise Türleri ve Tercih Döneminde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” konulu veli semineri 11 Mayıs 2023 tarihli Perşembe günü gerçekleştirildi. Seminere katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Rehberlik Servisinin 8. Sınıf öğrencilerimiz için düzenlediği “Lise Türleri ve Tercih Döneminde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” konulu öğrenci Semineri  3-9 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize hem LGS puanı ile hem de adrese dayalı tercih edebilecekleri Anadolu İmam Hatip Liseleri, Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Anadolu Liseleri, Meslekî ve Teknik Anadolu Liseleri, özellikleri, puanları, yüzdelik dilimleri vs. hakkında bilgiler verildi. Tercih listelerini oluştururken nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatıldı.

May

Okulumuz Rehberlik Servisinin 8. Sınıf öğrencilerimiz için düzenlediği “Sınav Kaygısı ile Baş Etme Teknikleri” konulu grup çalışmaları 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

May

Ortaokul ve lise ŞÖK toplantılarımız yapıldı.

May

5/A ve 5/ B sınıfı Kuran Okuma merasimini  gerçeklestirip öğrencilerimize belgelerini takdim ettik.

May

Peygamberim Önderim 40 Hadis-i Şerif Yarışmamızın okul içi elemelerini gerçekleştirdik.Lise kategorisinde 1. Nisanur DANIŞ,ortaokul kategorisinde 1. Yeliz AVCI  olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder  : il finalinde başarılar dileriz.

May

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında okulumuzdan öğrencimiz Fatma Zehra KILIÇ  bölge birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder : il finalinde başarılar dileriz .