Ataşehir ilçesi Selmani Farisi cami imamı Sayın Hasan KÖMÜRCÜ yabancı dil 7. sınıf öğrencilerimiz ile buluştu. Öğrencilerimizin sorularına cevaplar verdi.

Yabancı uyruklu öğrencilerin eğitimi konulu hizmetiçi eğitim okulumuzda devam ediyor. Eğitim 13 Ekim Cuma günü sona erecektir.

11 Ekim 2017tarihinde 9. sınıf öğrencilerimiz ,Biyoloji Öğretmeni Funda ALTI ile TÜBİTAK 4007 HAYALLERİNİ BİLİMLE BULUŞTUR BİLİM ŞENLİĞİ kapsamında ATAŞEHİR BİLSEM konferans salonunda gerçekterilen GEN HARİTAMIZ konulu konferansa katıldılar. Konferansda konuşmacı olan Sayın Yrd.Doç.Dr.Tuğba Gürkök´ü büyük bir ilgi ile dinlediler.

Öğrencilerimiz okul başkanını seçmek için oy kullandı. İki güçlü adaydan  11-D sınıfı öğrencisi Betül ÜNLÜ okul başkanı olarak seçildi.