Haz

Ramazan Bayramınızı tebrik eder; sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim.

Yeşim ATALAY

Haz

Haftasonu yapılacak olan LGS ve Bursluluk sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

1 Haziran Cuma günü okulumuzda yapılacak olan iftar yemeğine tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Tüm 12. sınıf velilerimiz davetlidir.

Nis

8.Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Şenliği Programına tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Program Akışı

Çelenk Sunma Töreni -Tarih:23 Nisan 2018 Pazartesi Saat :09:00 (Yer: Barbaros Mh.Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı)

Gala Programı- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı-Protokol Konuşmaları-Türk Halk Oyunları Gösterileri-Konuk Ekiplerin Dans Gösterileri

Kortej Yürüyüşü ve Kardeşlik Zinciri -Saat:15:00

Genel Program- Saat:16:00  (Yer:Watergarden)

Nis

Okulumuzda 26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan 4006 Tübitak Bilim Fuarında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinin veli görüşme gün ve saatleri ekteki dosyada bulunmaktadır. Tüm velilerimizin eğitim-öğretimin aksamaması için görüşmelerinde bu bilgileri dikkate almasını rica ederiz.

Nis

8 Nisan 2018 Pazar günü saat 10:00 da ortaokulların; saat 12:00 de liselerin veli toplantısı yapılacaktır.

15 Mart 2018 Perşembe günü saat 10:00 da konuşmacı Sayın Nimet ÇALIK ´ın katılımıyla "İslam Kültüründe Kadın" konulu seminer yapılacaktır.Tüm velilerimiz davetlidir.

Ensar Vakfı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü gereği yapılacak  Usve-ı Hasene (Güzel Ahlak) konulu yarışma için  buraya tıklayarak müracaat yapabilirsiniz.

21 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 10:30 da okulumuz konferans salonunda Kudüs İzlenimleri konulu seminer yapılacaktır. Tüm bayan velilerimiz davetlidir.

Okulumuzun ders saatleri 19.02.2018 Pazartesi itibari ile geçerli olacak şekilde güncellenmiştir.

Okulumuz 12-H sınıfı öğrencilerinden Rümeysa Yağmur Er in annesi ebediyete intikal etmiştir.Öğrencimizin annesi merhumeye Allah(c.c.)´dan rahmet; acılı ailesine tüm sevenlerine sabırlar dileriz.