Tem

"Liseliler çok okuyor çok geziyor" okuma kampanyası kapsamında, arkadaşlarıyla kitap okuyan ve yorumlarını video ile paylaşan öğrencilerden 100'ü ücretsiz olarak gençlik kampına gönderilecek.

Tem

5. sınıflar için Kuran-ı  Kerim, Arapça, El Sanatlari; 8.sınıfa başlayacak olanlara Matematik,Fen Bilimleri, Türkçe derslerinden  8-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında  saat 09:00- 14:00 arası ücretsiz kursumuz açılacaktır.

Tem

Müdür yardımcımız, rehber öğretmenimiz ve tercih komisyonunda görevli öğretmenimizden oluşan Tercih Komisyonumuz okulumuz öğrencileri ile dışarıdan gelen öğrencilere 09:00-17:00 saatleri arasında danışmanlık yapmaktadır.

Haz

1-27 Temmuz 2019 tarihleri arasında okulumuzda haftada iki gün 10:00-14:00 saatleri arasında ücretsiz olarak düzenlenecek olan Hat-Kaligrafi-Minyatür-Ebru-Tezhip klasik sanatlar kursu bitiminde katılımcılara UNESCO amblemli sertifika verilecektir. Pazartesi-Çarşamba  günleri Hat-Kaligrafi-Minyatür ;Salı-Perşembe günleri ise  Ebru-Tezhip kursları düzenlenecektir. (Malzemeler için 40 TL ücret istenmektedir.)

Haz

Ataşehir Kaymakamlığı nın yaz spor okullarıyla ilgili duyurusu ektedir.

Haz

31Mayıs 2019 günü yapılan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Ortaokul Giriş Sınav sonucu ve karne ortalamalarına göre 5. sınıfa 56 öğrenci asil olarak kayıt hakkı kazanmış olup,asil öğrencilerden kayıt olmayan olduğu takdirde yedek sıralamasına göre kayıt yapılacaktır.

Kesin kayıt yaptıracak olan öğrencilerin 1 Temmuz 2019 Pazartesi gününe kadar okula dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Sınav sonuçları ektedeki linktedir:

1 Haziran 2019 da yapılacak olan LGS de tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

Yeşim Atalay

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Ortaokul 5. Sınıf ön kayıtlarımız başlamıştır. 5. Sınıf için  seçme sınavı 31 Mayıs 2019 Cuma saat 11.00 de yapılacaktır.Sınav ile ilgili bilgiler ektedeki dosyada bulunmaktadır. Sınavda getirilecek evraklar: Nüfus cüzdanı ,1. Dönem karne fotokopisi

Nis

30 Nisan Salı günü saat 11:00`de velilerimize yönelik  “Aile Ahlakı ve Çocukta Ahlaki Gelişim” konulu seminer yapılacaktır. Seminerin ardından Ramazan karşılaması için Kuran Tilaveti ve cemaatle öğle namazının ardından dua ve son olarak ise saat 14:00 de Tasavvuf musikisi konseri yapilacaktir. Tüm velilerimiz davetlidir.