İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

10 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 14:30´da ortaokul,15:30´da lise veli toplantısı yapılacaktır.Tüm velilerimizin katılmasını bekliyoruz.

Nis

#otizimlininyanındaolyarınıol

Şbt

25 Şubat Pazartesi günü saat 10:00´da  okulumuzda veli akademileri etkinliklerinden "Eşler Arası İlişki ve Çocuk İletişimi" konulu seminer İstanbul BüyükŞehir Belediyesi işbirliğiyle bir uzman psikolog tarafında sunulacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ock

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Şubat Sorumluluk Sınav tarihleri 7 Şubat 2019 Perşembe ve 08 Şubat 2019 Cuma günü ektedeki gibidir.

Ara

27 Aralık Perşembe günü saat 09:00 da okulumuz knferans salonunda Ataşehir Kaymakamlığı,Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Ataşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü,Ataşehir Aile ve Sosyal Politikalar Merkezi ve YEŞİLAY işbirliğinde"Madde Bağımlılığı,Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Kadına Şiddetin Önlenmesi konulu seminer düzenlenecektir.Katılmanızı rica ederiz.

Kas

01 Aralık  2018 Cumartesi günü saat 10:00 ´da ortaokulların;  saat 12:00 ´de liselerin veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizi bekleriz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin Mevlid Kandili münasebetiyle hazırlamış olduğu kandil programına bütün velilerimiz davetlidir.

Yer: Şehit Akın Sertçelik İmam Hatip Lisesi

Tarih:19/11/2018 Pazartesi

Saat:13:00

Kas

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün yayınladığı ilgili anketlerin 15 Kasım 2018 tarihine kadar tüm veli,öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından doldurulması önemle rica olunur.

Ekm

Okulumuz 12-28 Ekim 2018 tarihleri arasında 3. Ataşehir Kitap Şenliğine ev sahipliği yapacaktır. Tüm kitap dostlarımızı bekleriz.

Ekm

24 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 15:00 de okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu yapılacaktır.Tüm velilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Eyl

2018-2019 Eğitim-Öğretim Eylül dönemi Sorumluluk Sınavı tarih ve saatleri listedeki şekilde yapılacaktır.

Eyl

5. Ve 9. Sınıf öğrencilerimize 10-14 Eylül 2018 tarihlerinde saat 10:00-12:30 arası oryantasyon programı uygulanacaktır. Katılım zorunludur.

Ağu

Tüm Öğretmenlerimizin, öğrenci ve velilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, daha nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim.

Yeşim Atalay

Haz

Üniversite sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

Yeşim ATALAY

Haz

Ramazan Bayramınızı tebrik eder; sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim.

Yeşim ATALAY