Haz

Okulumuz Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Yetenek Sınıfı Sınav başvuruları 26 Haziran- 06 Temmuz 2023 tarihleri arasında e-okuldan ve okulumuz sitesinden yapılacak olup Sınav 11 Temmuz 2023 Salı günü saat 10:00 da yapılacaktır. Burs ve yurt dışı sergi imkanlarını kaçırmayın. LGS ye giren resim yeteneği olan kız öğrencilerimizi bekliyoruz

.

Haz

Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Proje Anadolu İmam Hatip Liseleri olarak,
öğretmen ve öğrencilerimizle hazırladığımız “Gelenekten Geleceğe Genç Yetenekler “
Sanat Sergimize teşriflerinizi bekleriz.

9-10-11. sınıflarımızda sanat eğitimi gören gençlerimizin çalışmaları içerik, sayı ve klasik sanatların çizgisi bakımından takdire şayandır.

Sergimizi süresi içerisinde ziyaret edip görmeniz hem genç yeteneklerimizi memnun edecek, hem de kadim sanatlarımıza
destek teşkil edecektir.

41 çalışmasıyla iştirak edecek okulumuz değerli sanat öğretmenleri ve yetenek sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

DAVET Ataşehir Kızılay Şubesinin 23 Aralık 2021 Perşembe saat 10:00-18:00 arası Water Gardenda düzenlediği Kan Bağışı Kampanyasına okulumuz olarak siz değerli velilerimizin katkılarıyla destek olacağız.  Siz Kıymetli Velilerimizi bekliyoruz.

2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı projesi kapsamınca AFAD tarafından hazırlanan broşürler aşağıda belirtilmiş olup, tüm öğrenci ve velilerimizin bilgilerine sunulmuştur.