HAREZMİ

Harezmi Eğitim Modeli

Harezmi projemizin 3. haftasında İlçe koordinatörümüz Figen Sanchespena ile yaptığımız ön toplantı sonrası öğrencilerimizin Balık Kılçığı tekniğini öğrendiği ve kullandığı bol keyifli bir çalışma yaptık.

Harezmi Projemizin 2. hafta çalışmalarında önce ısınma etkinliği ile öğrenciler hazırlandı.Sonrasında bilimsel araştırmanın ilk basamağı olan "Problem belirleme" çalışmaları için öğrencilerin gruplar halinde çalışmaları sağlandı.

2021-2022 eğitim öğretim yılı Harezmi çalışmalarımız 22 Kasım 2021 Pazartesi başladı.Projemiz; okulumuz Tarih Öğretmeni Dilek YEŞİLBAYIR, Coğrafya Öğretmeni Fatma Okumuş, Matematik Öğretmeni Havva GÜLÜCÜ TURAN ve Kimya Öğretmeni Serpil AY koordinatörlüğünde yürütülmektedir. İlk gün  Harezmi İlçe Koordinatörümüz Figen SANCHEZPENA projedeki öğrencileri Harezmi Projesi hakkında bilgi vererek problem belirleme ve problem türleri hakkında bilgilendirdi.

Eyl

Okulumuz öğretmenlerinden Aliye Tuba Gülsoy, Aslı Kılıç ve İlknur Adak 'ın katıldığı Harezmi Eğitim Modeli Uygulayıcı Öğretmen kursları tamamlandı.

Eyl

Okulumuzda geçen yıl başlayan Harezmi Eğitim Modeli bu yıl da devam ediyor.