WEB 2.0 Kursumuz Başarıyla Tamamlandı

2019 Harezmi Hizmetiçi Eğitim faaliyetleri kapsamında açılan Web 2.0 Araçlarını Tanıma ve Bu Araçlarla İçerik Geliştirme Kursu başarıyla tamamlandı. 7-11 Ekim tarihinde Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde yapılan kursa 21 Harezmi uygulayıcı öğretmenimiz katılım sağladı. Öğretmenlerimiz kurs süresince bilgisayar ortamında ders içerikleri geliştirmeye yönelik çeşitli web 2.0 araçlarını tanıdı ve aynı zamanda bu araçları kullanarak uygulamalar yaptı. Günümüzün teknoloji ve bilişim alanındaki yeniliklerinin gerisinde kalmamak ve öğrencilerine en iyisini verebilmek adına öğretmenlerimizin gösterdiği çaba takdire değerdir. Bu süreçte kurs eğitmeni Ümraniye Teletaş İlkokulu öğretmeni Figen Köksalan Sanchezpena'ya değerli katkıları için ise ayrıca teşekkür ederiz.

Yayın: 14.10.2019 - Güncelleme: 14.10.2019 13:59 - Görüntülenme: 5192