Lösev 'Kanserli çocuklara erzak yardımı' kapsamında  okulumuz 600 paket tuz ile destekte bulundu. Velilerimize teşekkür ederiz.

29 Şubat 2024 Perşembe günü deprem tatbikatı yapıldı.

İstanbul Üniversitesi Matematik Kulübünün 07 Mart 2024 tarihinde düzenlediği 100.YIL BİLİM ÇALIŞTAYI’na katıldık. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Ord.Prof. Dr.Cemal Bilsel Konferans Salonu’nda matematik ve bilişim konulu seminerin ardından atölye çalışmalarına katıldık. Çalıştaya Harezmi Projesinden 20 öğrenci be 2 danışman öğretmenimiz katıldı. Davetlerinden dolayı İstanbul Üniversitesi Matematik Bölümüne teşekkür ederiz.

6 Mart 2024 çarşamba günü Yeşilay haftası kapsamında okulda program düzenlendiYesilay haftası hakkında bilgilendirme yapılırken şiirler,sloganlarla öğrencilerin zararlı alışkanlıklar hakkında bilgilenmeleri sağlandı.Program sonunda öğrencilerle soru-cevap etkinliği yapıldı.

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimize 15.02.2024 Perşembe günü ‘Okul Başarısında Pozitif Düşünce’ konulu seminer yapılmıştır.Eğitimci Serpil Doğan Kapucu’ya teşekkür ederiz.

Değerli Öğrencilerimiz

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Ticaret Odası arasında “Erken Girişimci Geliştirme (EGG) Merkezi Projesi” İş birliği protokolü kapsamimda 3. Etap başvuruları başlamıştır. Başvurular 14-19 yaşları arasındaki öğrencilerimiz içindir.

Başvurular Afişteki QR koduyla yapılacaktır.

Ock

17.01.2024 Çarşamba günü saat 13.30'da okulumuz öğrencilerine konferans salonunda matematik öğretmenimiz Feyyaz Erdoğan tarafından Afet Farkındalık Eğitim semineri verilmiştir.

Ock

16.01.2024 salı günü yeşilay kulübünün katkılarıyla Veli ve öğrencilerimize Sağlıklı Yaşam ve Beslenme konulu seminer Diyetisyen Nurefşan Gökyar Çopur tarafından sunulmuştur.Teşekkür ederiz.

Ock

11.01.2024 tarihinde 12. Sınıf öğrencilerimizle İbn Haldun üniversitesi tanıtım gezimizde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

26 ve 29 Aralık 2023 te 12. Sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Medipol Üniversitesi tanıtım gezimiz güzel ve faydalı oldu.Üniversite tanıtım ekibine teşekkür ederiz

Ock

13 Aralık 2023 de Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerimizle Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tanıtım gezisine gittik.İlgileri için teşekkür ederiz

Ock

26.10.2023 Perşembe günü 8. Sınıf velilerimize Rehber Öğretmen ve sınıf öğretmenlerimizin katılımıyla LGS bilgilendirmesi ve velilere düşen görevler konusunda seminer yapılmıştır.

Ock

19.10.2023 Perşembe günü okulumuz 8. Sınıf öğrencilerimize LGS bilgilendirmesi Rehber Öğretmenimiz tarafından yapılmıştır.

Veli akademileri kapsamında 9. Sınıf velilerimizin katılımıyla  04.12.2023 Pazartesi günü gerçekleşen ‘Bilinçli Teknoloji Kullanımı’ seminerimizden görüntüler, Seminercimiz  Akit tv programcısı Muhammed BİNİCİ’ye teşekkür ederiz.