Nis

TBMM'nin kuruluşunun 104. yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  kutlu olsun.

Nis

Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Nis

Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Öğretmenim Benimle Projesi kapsamında

26 Mart 2024 Salı günü Marmara Üniversitesi ‘nden Öğretim Üyesi *Prof.Dr.Azize Nilgün CANEL’in hazırladığı "Dışavurumcu Tekniklerle Çözüm Odaklı Terapi Atölye" çalışması’na ev sahipliği yaptık. Okulumuz rehber öğretmenlerimizin de katıldığı atölye çalışmasına Ataşehir İlçesinde görev yapan 34 gönüllü psikolojik danışman ve rehber öğretmen katıldı.

19 Mart 2024 Salı günü 12. Fen proje ve sayısal sınıf öğrencilerimiz İstanbul Teknik Üniversitesi ni ziyaret etti.

26 Şubat Pazartesi günü 8. Sınıflarla İstanbul Anadolu Lisesi tanıtım gezisi düzenledik. Rehber öğretmen Leyla Hanım'a ve bizimle ilgilenen  öğrencilere teşekkür ederiz.

7.02.2024 Salı günü 7. 8. ve 9. Sınıf öğrencilerimize Ergenlik Dönemi Özellikleri konulu semineri Dr. Öğretim Üyesi Gamze GEZGİNCİ sunmuştur. Teşekkür ederiz.

06 Mart 2024 de 12. Sınıf öğrencilerimizle Marmara Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesini  ziyaret ettik.Bize bilgi veren ve eşlik eden Araştırma görevlisi Emre KURDAM Beye teşekkür ederiz.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Sağlık Meslek Yüksekokuluna 12. Sınıflarla 1 Martta yaptığımız tanıtım gezisinden.Yüksekokul müdürü Doç Dr. Şemsinur Karabela Hanıma ve Yüksekokul sekreteri Nevin Toraman Hanım a çok teşekkür ederiz

Lösev 'Kanserli çocuklara erzak yardımı' kapsamında  okulumuz 600 paket tuz ile destekte bulundu. Velilerimize teşekkür ederiz.

29 Şubat 2024 Perşembe günü deprem tatbikatı yapıldı.

İstanbul Üniversitesi Matematik Kulübünün 07 Mart 2024 tarihinde düzenlediği 100.YIL BİLİM ÇALIŞTAYI’na katıldık. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Ord.Prof. Dr.Cemal Bilsel Konferans Salonu’nda matematik ve bilişim konulu seminerin ardından atölye çalışmalarına katıldık. Çalıştaya Harezmi Projesinden 20 öğrenci be 2 danışman öğretmenimiz katıldı. Davetlerinden dolayı İstanbul Üniversitesi Matematik Bölümüne teşekkür ederiz.

6 Mart 2024 çarşamba günü Yeşilay haftası kapsamında okulda program düzenlendiYesilay haftası hakkında bilgilendirme yapılırken şiirler,sloganlarla öğrencilerin zararlı alışkanlıklar hakkında bilgilenmeleri sağlandı.Program sonunda öğrencilerle soru-cevap etkinliği yapıldı.

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimize 15.02.2024 Perşembe günü ‘Okul Başarısında Pozitif Düşünce’ konulu seminer yapılmıştır.Eğitimci Serpil Doğan Kapucu’ya teşekkür ederiz.