Sosyal Etkinlik ve Faaliyetlerimiz

Okulumuzda Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında naat okuma ve salavat yarışmaları yapılmıştır. Naat yarışması lise kısmında10/B sınıfından Duygu Güney 1. ,10/B sınıfından Zeynep Kayış 2. ,9/B sınıfından Feyza Menekşe Celep 3. olmuştur. Ortaokuldan ise;7/C sinifindan Elif Sultan Kösen 1. , 7YDA sınıfından Sudenaz Alparslan 2. , 8YDA sınıfından Merve Rabia Demir 3. olmuştur. Salavat yarışmasında 5/C ve 12/F sınıfları birinci olmuşlardır.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mevlid Kandili konulu pano yarışmasında ortaokullarda 7C birinci,8E ikinci ve 5B üçüncü olmuştur.

Mevlid Kandili konulu pano yarışmasında 12A ve 10A sınıfları birinci,10B ve 9C sınıfları ikinci,9B ve 9F sınıfları üçüncü olmuştur.

Okulumuzda sınıflar arası satranç turnuvası düzenlendi.Turnuvada dereceye girenlere madalyaları Okul Müdürümüz Yeşim ATALAY tarafından veridi.

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri kendi el emekleri ile hazırldıkları peluş yastıkları sergilediler.