Seminerler

Okulumuz 9. ve 10. Sınıf öğrencilerine Safir Koleji tarafindan öğrenme stilleri semineri yapılarak uygulanacak olan öğrenme stilleri anketi ile ilgili bilgi verildi.

Safir Koleji Rehber öğretmeni tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize LGS sistemi ile ilgili bilgi semineri yapıldı.

05.12.2018 Çarşamba günü 12. Sınıf öğrencilerimize Aydın Üniversitesi Rehberlik Birimi tarafından ‘Meslek Seçiminde Doğru Tercih’ konulu seminer verilmiştir.

Okulumuz velilerine, 01.12.2018 Cumartesi günü Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesinde hizmet vermekte olan İstanbul Klasik Sanatlar Merkezinin sunumuyla Klasik Türk El Sanatlarıyla İlgili farkındalık  kazandırılmıştır.

01.12.2018 Cumartesi günü 8. Sınıf velilerimize Rehber Öğretmenimiz tarafından   ‘Okul Aile işbirliği’ ve ‘LGS Bilgilendirmesi’ konularında seminer yapılmıştır.12. Sınıf velilerimize ‘YKS bilgilendirmesi’ yapılmıştır.

Ataşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Dyt. Çağlar Karaman ve Fzt. Faruk Ustaalioğlu´nun konuşmacı olarak katıldığı Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Eğitimi 150 öğrenci, 1 veli, 7 öğretmen tarafından izlenmiştir.