Gezi ve İncelemeler

21.12.2018 cuma günü okulumuz 12.sınıf öğrencileri İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine tanıtım gezisine gitmiştir.Gezide bizimle ilgilenen Arş.Gr.Enes ALTIN Beye teşekkür ederiz.

14.12.2018  cuma günü okulumuz 12.sınıf öğrencileri Marmara Üniversitesi Fen -Edebiyat Fakültesine tanıtım gezisine gitmiştir.Gezide bizimle ilgilenen Arş.Gr.Elvan Yılmaz  Gümüş  Hanıma teşekkür ederiz.

06.12.2018 Perşembe günü 12. Sınıf sayısal öğrencilerimizle Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesine tanıtım gezisi yaptık.Bizimle ilgilenen Arş. Gör. Saniye ADA hanıma teşekkür ederiz.

3 Aralık 2018 Pazartesi günü okulumuz 8. Sınıf öğrencilerinden 60 kişilik bir grup ,4 öğretmen eşliğinde lise tanıtımları kapsamında Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu imam Hatip Lisesi ´ne gezi düzenlendi.Rehber öğretmeninin bilgilendirmesiyle okul hakkında bilgi edinildi.

29 Kasım 2018 Perşembe günü 30 öğrenci ve 2 öğretmen ile İslam Kültür ve Medeniyetleri dersi ile ilgili Topkapı Sarayı  gezisi düzenlendi.

26.11.2018 Pazartesi günü 12. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Marmara  Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tanıtım gezisi yaptık ve Kuran-ı Kerim dersine katıldık.Öğrencilerimizi derse kabul eden hocalarımız Doç. Dr. Erdoğan BAŞ   ve Öğr. Gör. Hidayet AYAN Beye ve tanıtımda bize eşlik eden görevlilere teşekkür ederiz.

20 Kasım Salı günü okulumuz ortaokul öğrencileri Kidzania İstanbul u gezdi.Öğrencilerimiz Kidzania da farklı etkinliklere katılarak keyifli birgün geçirdiler.

Rehberlik öğretmenlerimiz eşliğinde 06.12.2017 Çarşamba günü okulumuzun 12. sınıf öğrencilerinden 60 öğrenci ile Medipol Üniversitesine üniversite ve meslek  tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

28/11/2017 Salı günü 8. sınıf lise tanıtım gezisi düzenlenmiş;Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret edilmiştir.