HAZIRBULUNUŞLUK UYGULAMASI EYLÜL 2023

23 - 24 Eylül 2023 tarihlerinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, din kültürü ve ahlak bilgisi, İngilizce derslerinden olmak üzere İstanbul Ölçme Değerlendirme Merkezi koordinasyonunda il genelinde eba.gov.tr üzerinden "çevrim içi" olarak Hazırbulunuşluk Uygulaması yapılacaktır.

Aşağıda yer alan görsellerde sınıf seviyelerine göre hazırbulunuşluk uygulamasının tarih ve saat bilgisini görebilirsiniz.

5. sınıf öğrencilerimiz ve okulumuza nakil gelen 6,7,8. sınıf öğrencilerimiz öncelikle Eba platformunda bilgilerini güncelleme işlemini yapmalıdırlar. Tüm öğrencilerimiz sınava girmeden önce Eba platformu üzerinde okul ve sınıf şube bilgilerinin güncel olup olmadığını kontrol etmelidir, bilgiler güncel değilse sınav uygulamasına girmeden önce mutlaka güncellenmelidir.

Tüm öğrencilerimizin sınava katılmaları zorunludur.

Kılavuz için: http://meb.ai/UV3J6q0

22-09-2023